Teksten seizoen 2010 - 2011:

Index Muziekcaf 2010-2011
A1  Achter de schuur
A2  A horse with no name
A3  All I have to do is dream
A4  All my loving
A5  All shook up
A6  Als ze er niet is
A7  Amarillo
A8  Avond
A9  As ge ooit
A10 Annabel
A11 Against the wind
A12 Als het golft
A13 Another 45 miles
A14 Alberta
A15 Als de rook om je hoofd is verdwenen 
A16 Achy breaky heart 
B1  Bestel mar
B2  Bad moon rising
B3  Bad, bad Leroy Brown
B4  Beast of Burden
B5  Bij ons in de Jordaan
B6  Bird dog
B7  Bloody Mary
B8  Bloed, zweet en tranen
B9  The boxer
B10 Brabant
B11 Batje vier
B12 Bring it on home to me
B13 Brown eyed girl
B14 Buona sera
B15 Bye bye love
B16 Blue suede shoes.pdf
B17 Bright side of the road
B18 Blijve lope
B19 Born to be wild
B20 Before you accuse me
C1  Can't buy me love
C2  Clocks
C4  De clown
C5  Comes a time
C6  Country roads
D1  Dancing in the street
D2  Dance the night away
D3  D is de kunst
D4  D kan nie
D5  (Sittin' on) the dock of the bay
D6  Donna
D7  Don't let me be misunderstood
D8  Diana
D9  Drunken sailor
D10 Daydream
D11 De neus omhoog 
D12 Dat komt door jou 
E1  D'n Egelantier
F1  Falderie, faldera
F3  De fles
G1  Geef mij nu je angst
G2  Geef mij maar Amsterdam
G3  Get back
G4  Good golly, miss Molly
G5  Genoten
G6  Ge kunt van men op aan
G7  Groot hart
H1  A hard days night
H2  H, gadde mee
H3  H, kom aan
H4  Hello Mary Lou
H5  How long (has this been going on)
H6  Het bed van tante Mien
H7  Het is een nacht
H8  Het kleine caf aan de haven
H9  Het land van Maas en Waal
H10 Harder dan ik hebben kan
H11 Hey Jude
H12 Hit the road Jack
H13 Have you ever seen the rain
H14 Heart of gold
H15 Hela roept de akela
H16 Honky tonk women.pdf
H17 How sweet it is
H18 Harvest moon
H19 Hey there Delilah
H20 Hallelujah 
H21 'n Handvol vrienden 
H22 Het is nooit te laat 
I1  I saw her standing there
I2  I shot the sherrif
I3  If I had a hammer
I4  Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben
I5  Ik kan het niet alleen
I6  Ik wil je
I7  Is dit alles
I8  Is she really going out with him
I9  In the midnight hour
I10 It's all over now
I11 I need you
I12 I heard it through the grapevine
I13 I'm a believer
I14 I'm gonna be (500 miles) 
I15 In your light 
J1  Jouw hand 
J4  Jij bent de zon
J6  Johnny B Goode
K1  Kaap'ren varen
K2  Knockin' on heaven's door
K3  Kom van dat dak af
K4  Komt vrienden
K5  KL 204 (Als ik God was)
K6  Kronenburg park 
L1  Laat me
L2  Let's stick together
L3  Lady Madonna
L4  Leaving on a jet plane
L6  Living doll
L7  Living next door to Alice
L11 Loop naor d'n tap toe Lei
L12 Like a rolling stone
M1  Malle Babbe
M2  Mr. Pitiful
M3  Meisjes
M4  Mr. Rock N Roll
M5  Moondance
M6  Mrs. Robinson
M7  Mijn van straat geredde roos
M8  Mustang Sally
M9  Make you feel my love
M10 Moon river
M11 Mr. Maker 
N1  Naast jou
N2  Nights in white satin 
O1  Ob-la-di, ob-la-da
O2  D'n oei, oei, oei
O3  Oh Carol
O4  Oh, Oh, den Haag
O5  Oh, wat ben je mooi
O6  Ons Mie
O7  Op fietse
O8  One step beyond
O9  On the wings of a nightingale 
O10 One 
P1  Piano man
P2  'n Pikketanussie
P4  Proud Mary
P5  Proosten
R1  Rowwen hze
R2  Return to sender
R5  De rokende boer
R6  Runaway
S1  San Francisco bay blues
S2  See you later alligator
S3  Shame and scandal in the family
S4  Stil in mij
S5  Simple twist of faith
S6  Still got the blues
S7  Suzie Q
T1  This is the life
T2  These boots are made for walking
T3  Take it easy
T4  Twieje wurd
T5  Tutti frutti
T6  Tranen gelachen
T7  The river 
T8  The one I love 
U1  Unchain my heart
V1  Viva la vida
V2  Voor haar
W2  Wat zou je doen
W3  Working on a dream 
W4  We gaon op huis aon
W5  The wild rover
W6  Who'll stop the rain
W7  With a little help from my friends
W8  Wooly bully
Y1  The young ones
Y2  You can't allways get what you want
Y3  You don't know
Z1  Zeven dagen lang
Z2  Zaterdag
Z3  De zanger van 't laatste lied 

Terug naar huis

Laatst bijgewerkt: 21 maart 2011.